08 jún Tanítvány/versenyző és Edző/Barát kapcsolat a SwimLife-ban

…Annyit gondolkodom rajtad. Olyan sok mindent elértél nálam és mindha nem is lennének azok a dolgok.

Tökre emlékszem mikor elkezdted mellen tudnál úszni, rossz teknikával. Aztán jött a hát és a gyors. Mind a kettô pikk-pakk elsajátítottad szépen, úszol azokban is. Nem hitted nekem, így emlékszem felvettem videóra hogy elhidd.

Aztán jött a fejes és a bukóforduló is, szerintem az egyik leggyorsabban tanultad meg, az erô hiányzik már csak. Más még szenved, Te csinálod, ami nagy előrelépés.

Aztán jött a pillangó, amit 1-2 edzés alatt kristály tisztán látszódott ez a Te úszásnemed. A legnehezebb. A fej a hiba csak a többi álom jó.
50, 100, 200 pille úszó lehetnél de nem bizol magadban se bennem.

Miért? Próbáld csak elhinni. Edzeni kell és hinni. Hinni hinni hinni…
Ehhez TE is kellesz. Ne másokkal foglalkozz, hisz mindenkinek más és más egy edzés. Személyre szolóan tervezek.
Kellesz a csapatba a váltóba és az egyéniséged miatt.

Ne kelljen összegeznem, hogy honnan indultál. Ha Te nem hiszed el akkor más miért tenné.
Ügyes vagy tessék nyomni. Lelkesedni és tisztelni, a sport alázatos munka! Van egy bô éved azalatt sok melóval 2017 VB induló lehetsz. Reális cél tessék elérni, mert erre aztán büszke lehetsz, még önéletrajzba is bele írható sôt TF egyetemen felvesznek érte.

Szeretlek ám nagyon!
Hajrá!

Erre a válasz a Versenyzőtől:

Ez igazán jólesett. Nem kell aggódni, mert nem adom fel. Nem is tudnám, mert imádom a vizet, nélküle el se tudom képzelni az életem. Ezek után nem is merném J. Most vicc nélkül. Tudod te, mennyire várom minden héten, hogy mehessek?! És nem csak a víz miatt, de miattatok is! Jó kis csapat lett.

Szóval előző héten 3 úszás, szombat fél nap séta, vasárnap 5 és félórás séta, fel a várba stb. Plussz irtó rosszul aludtam, el is késtem hétfőn a munkahelyemről, szóval szimplán fáradt voltam, de nagyon.
Tényleg a tesómat már el is felejtettem… most még arra gyúrok, hogy a cápával szemben legyen esélyem mikor majd nyaralok J

Nekem még soha ilyen jó edzőm nem volt. PL a múltkor azt mondtad, hogy levegő nélkül gyors (mikor váltóztunk) a felénél majdnem feladtam, de aztán eszembe jutott, amit mondtál: fejben dől el és kibírtam. Ha nem bíznék benned, akkor feladtam volna.

Hát igen, kell hozzám egy kis türelem, mert ha nem úgy sikerül valami elsőre, ahogy elképzeltem, akkor letörök (nem adom fel, csak letörök egy időre, mint a bili füle).
Egyedül amitől tartok az a verseny, mondjuk attól nagyon nagyon. Irtóra nem szeretek szerepelni, ilyenkor nagyon izgulok is, a levegőt rosszul veszem, szétszórt leszek, és ügyetlen. Akkor megy jól, ha laza vagyok, vagy irtó dühös.

Puszi