Swim Life S.E.

Kifejezetten egy lélek egy test mentalitással alakult meg az egyesület, és minden alkalommal bebizonyítjuk, hogy ez egy igazi „fun csapat”. A SwimLife volt úszó olimpikonok mellett, olyan tagokkal is bővült, akik hobby úszóból lettek élvonalbeli úszók és számos versenyző a parton is kamatoztatja tehetségét, mint edző. Nem mindennapi csapat, egy nem mindennapi magyar szenior úszószövetségben. csapatként és egyéni sportolókként is működünk, akik szeretik azt amit csinálnak és ha tehetjük egymást támogatva edzünk, szurkolunk és természetesen versenyzünk. Vannak világ – és európabajnok úszók csapatunkban, akik példamutatóan adják át tapasztalataikat és észrevételeiket, nem utolsó sorban büszkék vagyunk országos csúcsainkra. Drukkoljatok, mert idén 2020-ban szeretnénk megdönteni az Európa Bajnokságon az EB és a VB csúcsokat is.

Ha van kedved csatlakozni és ennek a csapatnak a része lenni, részesévé válni, akkor a kapcsolatok menü pontban vagy a facebookon is megtalálsz minket.
Nem egy Knézi híres mondással, de egy Csobi kedvenc szólással zárnám soraimat: „Paddle like a duck””

Csobánki Zsuzsa

Egész életemben meghatározó szerepet töltött be a sport, az úszás. Versenyzőként és edzőként is megtanultam, hogy a testi és a lelki egyensúly elérése mellett lehet csak boldog az mber – dolgoző nőként, feleségként, anyaként, és barátként pdig ezen egyensúly folyamatos megtartására törekszem. A sport keretet adott életemnek, megtanított kiegyensúlyozottan, célratörően, egészségesen élni, kűzdeni és büszkének lenni; ugyanakkor megtanított lazítani is, kikapcsolni, nevetni, élvezni a munkám gyümölcsét – összeségében boldogabban élni. Tapasztalataimat Magyarországon és az Egyesült Államokban szereztem, ahol egyetemi éveim mellett és után munkát is vállaltam. Majdnem 25 éves aktív sportolói pályafutásom alatt részt vehettem országos bjnokságokon, Európa-bajnokságon, világbajnokságon. Sportolói pályám lgnagyobb eredménye, hogy kijutottam az athéni nyári olimpiára is. Mindezen tapasztalatok és élethelyzetek célratörővé, függetlenné, optimistává, lendületessé és életvidámmá tettek. Célom nem csak tanítani, ösztönözni és motiválni tanítványaimat – szeretném elérni, hogy élvezzék, szeressék, tiszteljék a sportot, ezáltal egészséges, kooperatív emberek legyenek, akik mindenekelőtt harmoniában vannak Önmagukkal.

Senior úszás

A szenior úszás oktatás elsősorban a már úszni tudóknak, illetve a magyar viszonylatban a szenior korosztálynak minősülő, azaz 25 év feetti vendégeknek tartanám. Az edzések erőnléti és fejlesztő részekből állnak, mely során a sportolókkal egyénileg, a képességeknek megfelelő diferenciálással foglalkozom, javítom és fejlesztem úszás technikájukat, gyorsaságukat és állóképességüket. Egyaránt várom a hobbi sportbarátokat és a senior versenyzőket is erre a foglalkozásra.

Mozgásfejlesztő úszás

A mozgásfejlesztő órákra, a gerinc és tartás problémákkal küzködőeket, nyaki-, váll- és felsőtesti fájdalmakat átélőeket, térd és egyébb izületi bántalmakkal szenvedő egyéneket várom. Az úszás során, a vízben olyan izomcsoportokat lehet megerősíteni, kimozgatni a gravitáció hatása nélkül, mely tartásbeli javítást eredményez. Más sportokkal ellentétben az úszás keringési és izületi problémákat fájdalom nélkül tud kezelni. Ezen órákra, szeretettel várok kismamákat is, hiszen várandóság alatt a pocakban növekvő gyermek ugyanúgy élvezi a lebegést és a mozgás örömét, mint a kismama. Az úszás erősíti az izmokat, javítja a tartást, és rugalmassá tesz, ami nagyban megkönnyíti a mindennapokat.

Úszásoktatás

Úszás oktatás olyan 14 év feletti vendégeket várok, akik jelenleg még nem tudnak úszni, vagy új úszásnemet szeretnének elsajátítani, vagy a helyes technikát nem alkalmazzák. Mivel a víz mélység ideális, az edzések egyénre szabottan, folyamatos kontroll és visszajelzés mellett tudjuk közösen kialakítani. Sohasem késő megtanulni úszni, hiszen az úszás egy olyan sport, amely nemcsak kiméli az izmokat, csontokat és izületeket, hanem erősiti is azokat. A komplex mozgás által elménk és testünk is egyidőben fejlődik, így élvezhetőbbé, jobbá, egészségesebbé válnak mindennapjaink.